Love at The Red Cliff

I was just watching RED CLIFF at Ciwalk XXI with my husband-2-B ^^
The film was great but too bad.. we all have to wait for the rest of the story..
It was kinda shock me when the lights suddenly turned on and saw “TO BE CONTINUED” texted on the big screen..
Yeah, thank you Mr. John Woo for da anxious feeling you gave to all of us ^^

Talking about my husband-2-B..
I told my father that I’ve already got a boyfriend.. dunno why there was such a bravery ^^
He was kinda shock but exited, asking wether he looks like Edmond or Samsul? wkwk..
I felt very relieved after I told Dad coz it’s my first time to be honest about such things..
This is damn hard yaa know..
But I knew that I have to do this no matter what..
I don’t wanna hide it from anybody, especially my family..
I also don’t know why, but I’m sure about him..
No more searching..
I’ll spend the rest of my life with him..
He is such a great great great guy..
His wisdom, his thought, his action, I love everything bout him..
Many people may think that we are too early..
Many people may think that we’re still ‘drunk’ by this crazy love..
Maybe they were right..
I also don’t know what’ll happen next..
I’m just hoping for the best..
Thank u.. for coming into my life..
Thank u.. for being such a perfect guy..

** I hope this writing won’t make anybody feel sad.. I hope everybody who reads this blog will cherish their life (if u are already taken) and for the singles, I hope u’ll find someone good, just like I did..

Advertisements

17 thoughts on “Love at The Red Cliff

  1. when i fall in love…. it will be forever… hahaha… udah kna effect dari magic called love shan???

    congrad y for ur bravely action ^^…. frend 4eva… ( married ga undang” swt.. )

  2. merid ga ngundang gmn.. hoho..
    gw juga kan dilamarnya ga di konfirmasi dulu ma dia..
    hahahaha.. iya nys.. thanks ya.
    kamu memang teman yang baik, gentle pula..
    ga kaya si three pertamina musketers.. huahahaha

  3. MAKSOED LOE?????? kita juga gentle cuma kita ga mau kalee gentle ma cowo !!! (apalagi cewe berkumis, kaya hamster denys aja betina nya berkumis) lu seh sneng dapet perfect guy tapi perfect guy nya ……. kecian ngbayangin nya juga……. may the force be wih him lah, semoga dianugerahi kesabaran, keikhlasan hati dan iman yang tebal menghadapi cobaan yang menghadang dan amal ibadah nya diterima di sisi Nya….amen

    NB : ralat tuh…ada juga three musketeer from pertamina bukan three pertamina musketeer

  4. boeat : Three Musketeer..
    buset dunk bahasanya.. hamster betina… cewe berkumis..
    kok kacian ma g seh?
    hahhahah…. pake doain amal ibadah juga dunk.. huahahahha…
    makasi perhatiannya.. tapi ga seperti yang dibayangin kok.. pake may the force be with him.. kaya luke skywalker aja..
    ahahahah….

  5. wow..this “three masketek”, ups, sorry wrong spelling (or not?^^) surely is a stubborn living thing..kalo ga hepi ga usah bawa2 ke tempat umum mas, semua yang ngbrol2 disini ga ada maksud jahat kok, apalagi shan2.. looking forward to see u someday..;p..^^…oh n buat angga: congratz. i know u r that guy..;p..looking forward to see u too someday. (this is the real one..hehe).. GBU

  6. 2ivan: apaan seh..gak ngerti, mereka cuma bcanda kok.. hoho..

    2three_musketeer: email yang hothot jauh lebi bagus.. fuuhhh..gw tiup.. hahaha…

    2semuanya: blog gw jangan dipake buat debat woi!!!

  7. huaaa… kok bisa ribut2 d blog orang..

    boeat : three musketeer.. emailnya emang keren.. apalagi.ASU nya hahha… setuju g.. ^^

    boeat : ivan.. thanx jg seh..tp..

    shan.. miu.. ^^ heheehe.. tgl 6 neh.. ^^

  8. wkwkwk… seru shan blog l… ^^ sabar yah smuanya.. jangan pada ribut… ksian si mas angga n shan na… hehehe..

    wa gol put aja ah…. :cabut dl: m briefing..

  9. Makasi ya Nys. hoho.. iya sudahlah..
    comment blog yang laen aja.. Hohoho..
    ato mau comment foto gw keren juga boleh
    comment foto angga jore pisan juga boleh..haha

  10. wuih…makin lama makin seru aja ini..haha..ok ok..mungking gw emang ga ngerti apa masalahnya, kalo gitu gw mohon maaf untuk kata2 yang salah..hehe..patah hati??errr…^^..waduh2, tapi enakan gw ga ikut campur lagi d kalo gini..peace all ^^..hehe

  11. ooo…pantesan..ternyata ada orang dalem yg kenal gw disini..haha…sori lagi ni, gw salah ngerti kemaren.. sekarang udah jelas, buat semua pihak yang terlibat, mohon maaf yang sebesar2nya..hehe..

    p.s. ganja, sori salah ngerti..haha..awas lu ya, tunggu gw pulang indo, gw bales nanti..haha..

  12. trus klo u plg indo, emang u bs bls ap sih??
    kga takut jang…haha.. u dah klamaan di ausie jd aneh..
    hahaha.. gak inget dlu nanya2 lwat sms k gw…hahaha….
    ya udah lah…
    ga penting sih ky gtuan sok dibahas…
    yoda lah sama2…

    Udah tutup aj ni blog.. !!!biar ga dipake ribut…
    hahaha..bcnda2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s